Vores kunder bliver altid til gode relationer

Og de gode relationer er vi stolte af!

Det viser, at vores samarbejde bygger på gensidig tillid.
Alt hvad vi er, er vi blevet til i kraft af nære relationer og tæt samarbejde med vores kunder.
Uden vores kunder var vi her ikke. Sammen med vores kunder har vi udviklet og skabt grobund for id huset – en del af MercoPrint. Alle vores erfaringer gennem mere end 25 år forsøger vi at viderebringe og nyde godt af i fællesskab mellem nye og gamle kunder.
Dette samarbejde giver os et drive, som gennemsyrer vores virksomhed og kommer vores kunder tilgode.
Vi løfter opgaver for både store og små virksomheder og kan også løfte Jeres opgave, hvis I giver os chancen.

Her er et udsnit af, hvad vores kunder siger om vores virksomhed.

 

"TDC har flere gange valgt id huset - en del af MercoPrint som leverandør af årets julegave til TDC koncern­ens medarbejdere.
id huset - en del af MercoPrint har fra udvæl­gelsen tilrettelagt og inspireret til en fantastisk god gaveløsning. Opgaverne er gennemført med stor akkuratesse både i forbindelse med pakning, levering, ombytninger og efterleve­ring." 


Leif Elken
HR Konsulent
TDC A/S

"id huset - en del af MercoPrint har gennem de sidste 10 år løst rigtig mange opgaver for mig. Altid med stor grundighed og uanset mængde og størrelsen på ordren, så har jeg fået sublim service. De er rigtig gode til at finde forskellige alternativer og derudover kommer der tit gode ideer og nyheder.
id huset - en del af MercoPrint har altid leveret som aftalt og jeg er aldrig blevet skuffet over varens kvalitet eller har oplevet at deadlines ikke overholdes.  Det gælder både varer produceret i østen og varer fra europalagre."


Birgitte Brøndberg
Marketing Projektleder

OK a.m.b.a.

 

"id huset - en del af MercoPrint har sans for den lille ekstra detalje, og der er aldrig en opgave, der er hverken for lille eller umulig at løse. Der bliver altid ydet en uovertruffen service og opfølgning på tingene – og altid med et smil.
Der er tjek på tingene – hvilket jeg roligt kan sige efter mere end 10 år som kunde hos
id huset - en del af MercoPrint."


Helle Fink Løwenstein
Product Marketing Manager
V. Guldmann A/S

"Det er, og har altid været, en stor fornøjelse at arbejde sammen med id huset - en del af MercoPrint. De har fingeren på pulsen og bidrager altid med gode ideer og kreative forslag. Derudover er medar­bejderne hos id huset - en del af MercoPrint meget bevidste om, at kvalitet og service er essentielt for vores samarbejde, og at de lovede leveringsterminer overholdes.  Jeg sætter meget stor pris på vores samarbej­de, og den måde id huset - en del af MercoPrint adskiller sig på."

Kirsten Klldegaard

Marius Pedersen A/S 

 

"Vi har været meget tilfredse med den måde id huset - en del af MercoPrint har håndteret vores gaveløsning på. Vi havde bestemt, at der skulle være 7-8 for­skellige gavemodeller, og id huset - en del af MercoPrint var med til at komme med rigtig gode forslag til sammensæt­ningen af gaverne. Vi oplevede hele forløbet, som en stor succes. id huset - en del af MercoPrint var meget hurtige til at løse de få problemer, som opstod."

Annemette Hilligsøe Kaiser og  Marianne Pedersen 

DELOITTE

"Jeg har i mit job som marketings koordinator ved Shoe-D-vision fået udviklet og produceret nogle virkelig gode og anvendelige marketingsartikler i et tæt samarbejde med id huset - en del af MercoPrint. Gaverne har hovedsageligt været til børn og det har altid været for øje, at gaven skulle give barnet og dermed deres forældre en ekstra god oplevelse ved at besøge en Skoringen eller zjoos butik. id huset - en del af MercoPrint har altid haft mange gode og spænde­nde ideer til de opgaver der skulle løses. Jeg er altid ved id huset - en del af MercoPrint blevet mødt med et smil og nogle konstruktive løsninger af de dygtige ejere og medarbejdere.  Produkterne har altid levet op til den forventede standard og de er blevet leveret til den aftalte tid.
Jeg kan kun anbefale id huset - en del af MercoPrint som en fremtidig leverandør."


Bettina Abild 
Marketingskoordinator
Shoe-D-vison 

 

"Energi Viborg har brugt id huset - en del af MercoPrint som leverandør af julegaver til vores medarbejdere de sidste 4 år.  id huset - en del af MercoPrint har hver gang forstået at komme med gaveforslag, der har ramt plet hos vore medarbejdere. Dette på trods af at vores medarbejdergruppe er bredt sammensat, både fagligt og aldersmæssigt, og at vores julegavebudget ikke er overvældende."

Gitte Thorndal
Direktions sekretær/HR
Energi Viborg A/S

"Munck Gruppen a/s har gennem flere år handlet med id huset - en del af MercoPrint, både ved køb af julegaver til vores 1200 medarbejdere og reklamegaveartikler til vor 3 selskaber. Vi har været godt tilfredse med servicen, og vi sætter pris på , at produkterne er godt gennemarbejdet, ser ud præcis som vi har aftalt og bliver leveret til tiden. Derudover så svarer de kompetente medarbejdere ved id huset - en del af MercoPrint altid hurtigt på vore henvendelser. Alt i alt en god samarbejdspartner som vi har tillid til."

Pernille Munck
Afdelingsleder
Munck Gruppen A/S

 

 

 

     
HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OG TILBUD  
  Tilmeld nyhedsbrev