Vi klæder Jeres virksomhed på til succes

Det er ikke bare en floskel, at ”klæder skaber folk”.

Når vi møder nye mennesker, har vi 30 sekunder til at gøre et godt indtryk. Det er i de sekunder, vores omverden danner sig et billede af, hvem vi eller Jeres virksomhed er. Derfor har det stor betydning, hvordan vi klæder os på, og hvordan vi bliver opfattet af andre mennesker.

Hos id huset – en del af MercoPrint, står vi inde for kompetent rådgivning, når I skal klæde Jeres medarbejdere på med arbejdsbeklædning, uniformer, messebeklædning, sportstøj og lignende.

Hvordan Jeres medarbejdere er klædt på, reflekterer Jeres virksomhed og kan påvirke andre folks opfattelse af firmaet som helhed, da det er virksomhedens ansigt udadtil.

Vi hjælper Jer med at tage stilling til, hvordan I skal være klædt, og hvad I vil udstråle.
Med afsæt i Jeres virksomheds værdier skræddersyr vi en løsning, der udtrykker Jeres identitet ud fra brugssituationen og det budget, der er til rådighed. Sommetider er det kvalitet, magelighed og pasform, som prioriteres højt, andre gange kan det være et tema som økologi, stil og design, der er afgørende. Ligegyldigt hvad der er tanken bag løsningen, så sørger vi for at klæde Jer på til succes.

ER I IKKE KLAR ENDNU?


Det er en stor beslutning, og det tager tid.
Er I ikke klar endnu, vil vi foreslå Jer, at I tilmelder Jer vores gratis nyhedsbrev som inspiraton, her modtager I relevante nyheder og kan til enhver tid afmelde Jer.

 

 

 

     
HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OG TILBUD  
  Tilmeld nyhedsbrev