I skal forvente ambitiøs rådgivning

Vi er ambitiøse omkring promotionartikler, både på Jeres og egne vegne.

I har erfaringerne omkring Jeres produkt, Jeres service og Jeres marked. Tilsæt vores faglige viden om promotionartikler, vores kreativitet og høje kompetenceniveau, så får I et spirende samarbejde, som giver Jeres kunder noget ekstra og tilfører yderligere værdi til Jeres virksomhed.

Ved køb af reklamegaver vejleder vi Jer i at udvælge de helt rigtige artikler, som passer til Jeres markedsføringsstrategi, så I sender et klart og entydigt signal med en rød tråd igennem.
Det er vigtigt for Jeres potentielle kunder at kunne genkende Jeres logo i udsnit, farve og anvendelse.

Udvalget er stort, og leverandørerne er mange, vi sorterer derfor nøje i det store udbud af slik, strøgaver, kuglepenne, gadgets og meget andet efter nøje udvalgte parametre, så I altid er sikret den bedste kvalitet, smag og kreative løsning, med Jeres ønsker for øje. 

Det er oprigtig interesse i den enkelte opgave, der driver os, lille som stor. Og vi jagter den maksimale effekt ved en grundig indsigt i Jer som kunde, næret af innovation 

håndteret med stor erfaring. 
Vidste I eksempelvis, at den reklamegaveartikel, der skifter hænder flest gange, er en reklamekuglepen?
Kuglepenne bliver lånt, glemt og givet videre.
Derfor har vi med høj faglighed fokus på placeringen af Jeres logo, da det handler om synlighed og erindringsværdi, da mange øjne vil se Jeres logo på kuglepennen.

Ingen opgave er for svær!

Vi hjælper med alle opgaver, såsom standardprodukter fra lager i Europa, der brandes med Jeres logo og til helt unikke og individuelle løsninger, når det eksisterende udbud sætter begrænsningerne i forhold til Jeres ønsker.
I et tæt samarbejde gennemgår vi grundigt Jeres ønsker, krav og input til det ønskede produkt. Herefter bærer vores team opgaven igennem fra design og ide til produktion og levering. Disse produkter vil som oftest være specialproduceret i Fjernøsten.

Jeres opgaver bliver behandlet med stor ekspertise, og vores medarbejdere har højt kendskab i at coache Jer med yderst kompetent rådgivning, så I altid føler Jer i sikre hænder.

 

 

 


ANALYSE
Grundig forståelse for opgaven. Definering af budskab og målgruppe


IDEGENERERING
Idesourcing med innovation og kreativ eksekvering. Design oplæg


PRODUKTION

Godkendte og auditerede 
leverandører der følger gældende love, regler og COC


LEVERING
Leveringssikkerhed iht. pris, kvalitet og aftalt leveringstid

 

 

 

 

     
HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OG TILBUD  
  Tilmeld nyhedsbrev