Vi har høj faglig kompetence indkodet i vores DNA

Der er 3 ord, som danner grundlaget hos id huset – en del af MercoPrint.

Det er dedikation, passion og faglighed.

For id huset – en del af MercoPrint er det ikke bare et job at møde ind klokken otte, det er en livsstil. Vi går på arbejde om morgenen for at fjerne afstanden mellem vore kunder og deres kunder. Vi elsker at lave løsninger, som fjerner afstanden mellem afsender og modtager, selvom formlen til tider kan være svær.
Vi jagter det optimale resultat og går derfor altid til vores opgaver med 100 % fokus, faglig høj kompetence og selvsikkerhed.
Vi stiller os ikke tilfredse, før løsningen lever op til følgende krav: ”Ville vi blive misundelige, hvis vores konkurrent havde lavet denne løsning?”
Hvis vi ville, er det et godt tegn.

id huset en del af MercoPrint er en idegenerator, hvor vi hele tiden udvikler nye innovative og kreative løsninger til vores kunder. Det unikke for os ligger i at få en fantastisk ide og præsentere den for vores kunde, så De er med på, at det er en brand go' ide. En ide, er jo kun en fantastisk ide, hvis den vækker begejstring hos andre.

id huset blev oprindeligt etableret af Annette Friese tilbage i 2005. Annette har mere end 25 års erfaring indenfor reklamegavebranchen, og ideen bag hendes nystartede virksomhed var ganske enkel. Annette ville skabe en reklamegavevirksomhed med høj faglig

kompetence, fokus på høj service og kunden i centrum.
Virksomheden fik vokseværk, efter at kunderne fik øjnene op for produkternes høje kvalitet, den gode service, kreativiteten og den kompetente faglighed samt det engagement der herskede i virksomheden. Og i 2007 måtte vi i nye og større lokaler. id huset blev i 2015 en del af MercoPrint i Albertslund og ændrede navn til id huset - en del af MercoPrint.
Dette ændrer dog ikke ved, at vi hos id huset - en del af MercoPrint, holder fast i Annettes oprindelige udgangspunkt for at starte sin virksomhed. Vi yder derfor fortsat den absolut bedste service i branchen med skarp faglig kompetence og sørger for, at I som kunde får Jeres ønsker opfyldt.
Som en del af MercoPrint er vi blot blevet styrket i form af lagerkapacitet i både Hurup og Næstved.
Vi har nu mulighed for at være lagerførende i endnu større outsourcingsopgaver.
Hos os er kunden stadig i centrum, og i Silkeborg er vi fortsat specialister i reklamegaver, merchandise, beklædning og julegaver, hverken mere eller mindre!

Resten er fremtid, og vi glæder os til at dele den med Jer!

Kort sagt: Vi elsker vores arbejde.

Hos id huset – en del af MercoPrint er der god energi, højt til loftet, ro til at arbejde og plads til begejstring. Her er godt at være.
Kom til et gratis inspirationsmøde og mærk selv efter.

 

 

 


KVALITETSPRODUKTER
Vi sorterer i udbuddet af varer, der sikrer Jer bedste kvalitet, smag og kreative løsninger


ERFARING
Mere end 25 års branchekendskab kombineret med knowhow og kreativitet.


LANGVARIGE RELATIONER
Tæt samarbejde i dialog, hvor der lyttes til Jeres særlige ønsker og behov


FOKUS
100 % fokus på Jer som kunde. Vi stiller konstant skarpt og når effektivt i mål med Jeres opgaver


TILLID
Vi tager hånd om Jeres opgaver, kvalitet, levering til tiden, overholdelse af etiske regler m.v.

 

 

 

     
HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OG TILBUD  
  Tilmeld nyhedsbrev