Kunsten at skille sig positivt ud fra mængden

Har I behov for at sætte Jeres eget fingeraftryk på en vare i forbindelse med profilering af Jeres virksomheds aktiviteter, så er en specialproduktion af Jeres merchandise, beklædning eller gaver formodentligt løsningen.

Med en specialproduktion er I ikke begrænset af et eksisterende varesortiment, men tillader til gengæld Jeres virksomhed, at være unik og træde ud af mængden for at blive husket.

Med en special produktion kan vi skræddersy en individuel og målrettet løsning, som understøtter Jeres markedsføring og image bedst muligt.
Vi prioriterer en høj faglig stolthed blandt vores sourcingmedarbejdere og formår derfor at udarbejde løsninger, som rammer plet og skaber klare budskaber.

Vores samarbejde vil være styret af innovation og højt produktkendskab. Som kunde er I inkluderet i et tæt samarbejde om kravsspecifikationer, ønsker og kreativ sparring, inden vi går i gang med idegenerering og design.

Med et verdensomspændende netværk og mere end 25 års erfaring med specialproduktioner i Fjernøsten sikrer vi, at I som kunde får produkter af høj kvalitet, levering til tiden, at alle gældende love og regler overholdes med Code of Coduct i højsæde. Derfor er alle vores leverandører også nøje udvalgte.

Hvis I ligner alle de andre, så bliver I behandlet som alle andre, Så derfor er vores råd: "Skil Jer ud, vær unik – så kommer I længst".


 

 


ANALYSE
Grundig forståelse for opgaven. Definering af budskab og målgruppe


IDEGENERERING
Idesourcing med innovation og kreativ eksekvering. Design oplæg


PRODUKTION

Godkendte og auditerede 
leverandører der følger gældende love, regler og COC


LEVERING
Leveringssikkerhed iht. pris, kvalitet og aftalt leveringstid

 

 

 

 

     
HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OG TILBUD  
  Tilmeld nyhedsbrev